Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår rodd

vår nu i år inte som andra år ser nu värmen komma livet uppstå ser man krama varandra kanske på närmare
ser min vår tussilago vägkant i skogens bryn blå vit sippa ser där med grönt livets färger i begynelse
så vår vår vår året som gått borta blott nu vår vår vår
blomster se strömmingen gå i viken in se måsen bygga sitt bo alla fåglars liv nu
ta en sten håll den känn vårvärmen i den ge den i havet aldrig glömma
var är du min älskade havet kobbarna ringarna på spegelvik berusat grynnan
brusar av liv
ett årtag isen borta lever upp nu livet våren ror mot sommaren




Fri vers av Steff...
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-18 23:16



Bookmark and Share


    Steff...
tack så fina ord värmer
2021-05-25

  Malin Tyberg VIP
Dina ord flyter fram som strömmingen i viken.
2021-05-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint bildspråk om våren, den älskansvärda, som är i sitt vackraste flor.
2021-05-20

    Steff...
Tack vänner, strömmingen har nu gått in här i roslaghens varma famn
2021-05-19

  Gunnel Eriksson VIP
Härlig glädje inför våren.
2021-05-19

  Kungskobran VIP
Var ute på årets första strömmings fiske i går, men den gick inte till. Skarvarna satt på skäret och skrattade åt mig
2021-05-19

  Öknens Ros VIP
"Våren ror mot sommaren", härlig formulering!
2021-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Steff...