Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En del böcker eller filmer, tavlor och korta texter, novellsamlingar, statyer och orter har namnet på svenska gemensamt. Som exempel har två helt olika filmer med helt olika tidsepok men är från samma landmassa rubriken 'Blodröd sol'


Dagens rubriker 2021 05 19




Asketen
Arma barn

Bibliotekarie som täckmantel
Beatrice tar en tripp

Cykelreparatörens sommarviste
C för Cyklon

Dromedarer är farliga
Dramatisk vändpunkt

Elektriska stolen
Erika och hundmassören

Flicka vid hav
Förädlaren

Gamen kastar sin skugga
Geometriska figurer

Hamnen vid södra kusten
Henrietta kan glömma

Invalda i klubben
Isen var tunn det året

Juridiska dokument
Jantelagens följare

Karl var törstig
Kristina kan inte måla

Lofoten blir besökt flitigt
Lyxens avigsidor

Mannen från ort i väst
Marinministern i valet och kvalet

Nämnare och Söder täljare
Närmare land än så

Operasångerskans semesterparadis
Oskar tar sina fiskar varma

Perspektivet kan förvrängas
Porslinsfabriksarbetaren

Quentin hette inte den mannen
Quinn tar en veckas ledighet

Radioapparater
Redan färdig?

Sakta donar någon där
Sydsvenskan kom i fokus den veckan

Tarantella är inte tennis
Taveltjuvens hustrus älskares hund

Utrikes korrespondent sökes
Uttrarna är lystna där

Vinden var avtagande
Virket bar spår av olja

Waka daka orol borol
Wermlands dagblad enligt Anton

Xantippa kan tippa
Xerxes kan sina saker

Yrvädret från Borås
Yvette på äventyr i Paris

Zebrarandiga täcken
Zigenardanserskans utflykt

Åar att besöka i landet
Åke åker åter

Ännu en fågel tar fågelvägen
Även människor begår misstag

Övertramp ogillas i sporten
Övning avfärdas




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-19 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP