Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


....... ******* .......*******.......

 


 


Medvetet


Ansvar


Skapar


Frihet


 


 


 


 


 


Glädje


 


AiA Maria den fria




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av AiA Maria den fria
Läst 242 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-05-19 08:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok kvinna.
2021-05-21

  Sparvögat VIP
Så sanna dina ord...
Frihetens glädje
2021-05-20

  bumerang

Ja.
Instämmer
Glädje tillbaka
2021-05-19

  Peter G VIP
Kloka och tänkvärda ord !


2021-05-19

  Kajan VIP
För en själv och andra..
2021-05-19

  Öknens Ros VIP
I frihet glädjen bor.
2021-05-19

  Koloristen
JA!
2021-05-19
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria