Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekstankar

Jag älskar dig
om du älskar mig.
Även om du inte älskar mig
så älskar jag dig.




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-19 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP