Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


-Frågor till ångesten-

Varför finns du ?..
Varför gör du det så svårt för dom du är med ?..
Vad har jag gjort för att få bära dig ?..
Hur kommer det sig att du krampaktikt går in i varje cell, varje muskel
och vägrar lämna mig ?..
Måste det stå mellen dig och döden ?..
Varför vill du ta mitt liv, varför blir jag inte av med dig ?..
Vad har jag gjort för att du ska ta över mitt liv och förstöra det helt ?..


Jag sitter och stirrar på rakbladet i min hand
Tänker hur skönt det skulle vara att lämna dig nu
Känna, inte känna, jag vill inte känna
Låter bladet ligga, tåren faller som den tröst som inte finns

"Ta bladet" - Skär dig.. -Du slipper mig då..
Skär mig och blodet droppar, jag skär igen ganska djupt den gången.....
Du fick som du ville, nu är du nöjd.

Jag vet att du kommer tillbaka
Men just nu kan jag andas.......
-------------------------------------------------------------------------------
"En verklighet hos allt för många tjejer som lever så här"..




Bunden vers (Annat versmått) av FAttar dU
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-05-19 09:27



Bookmark and Share


  SvartPortal
Alltför igenkännande. Fint
2022-04-16
  > Nästa text
< Föregående

FAttar dU
FAttar dU