Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


andra kacklar i stället


Notläsning


Fågelsångarna
har sjungit upp sig, jag är
med på noterna




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-05-19 10:04



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"Spillkråka, hanen i flykt!... kacklar högt", berättar Klas Ljung på sin blogg den 8 februari 2014. - Våra ord i etern är förunderliga, och i gott förvar, tycks det. Dessa uppgifter kom jag till i mitt sökande efter vem som kacklar. Sköna sommardagar!
2021-06-16

  Anya VIP
Tycker om humorn i denna. Snygg vändning i sista raden. Skickligt i bunden form.
2021-06-01

  Chawa VIP
Fin haiku! Sångfåglar är ni ju båda vet jag :)
2021-05-20

  Monika A Mirsch VIP
Super - jag är med på noterna - i stadiet: sjunger upp mig för att komma igång ...
2021-05-19

  Bibbi VIP
Bedårande fint skrivet.
2021-05-19

  ULJO
Fint.

Fin bild vid Hulingen, antar jag.
2021-05-19

  Cikoria Blå VIP
Bra och rolig.
2021-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku, gillar knorren på slutet!
2021-05-19

  Sparvögat VIP
Härliga toner, även från kacklarna...
2021-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP