Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är nära nu

Molnen ligger lågt
Och skymmer solen
Än finns längtan
Efter vattnets läkande

Tänk när sommaren är här
Och steget ner i brunt sjövatten tas
Träden så högt svajande
Och solen som är varm på kropp

Det är nära nu
Nästan framme
Till lata strandagar
Och sjöns bris




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-19 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva