Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


självhjälpsmuppar

"Såhär ska du leva!"
Haha, men jag, har ej ett liv att leva.
Utan här sitter jag från morgonen,
med smulor kvar ifrån gårdagen,
Du vill lära mig att leva?
Haha, ge mig ett liv först.

Ge mig ett möte, annat än glada munnar,
och äckliga hälsningar.
Ge mig en annan människa,
som lever som en verklig gör,
och känner djupet av vad verkligheten bjuder,
att varje möte förblir en verklighet.

För en som jag, som sett i sanningen för många gånger,
klarar inte av
Att lida en dag till av denna plastiga,
och kalla värld.
"Så här ska du leva!"
Haha, först måste du övertyga mig att inte dö!

Sen kan jag visa dig ett verkligt liv…




Fri vers av max andreewitch
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-19 15:30



Bookmark and Share


  helenita VIP
Träffsäkert.
Instämmer i avskyn för den plastiga tillgjorda, kalla, hårda värld vi lever i
2021-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Det ligger verkligen mycket i detta.
Ytligheten är en fiende till all sann och verklig gemenskap.
2021-05-19
  > Nästa text
< Föregående

max andreewitch
max andreewitch