Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildvuxna blommor

Hur hamnade jag här?
Igen.
Tillbaka på noll
Hoppet som fanns, finns inte kvar

Blommor växer vilt, snart är det sommar
Jag är inte redo, jag är aldrig redo.
Det är inte mycket kvar av mig, hur kan förväntningarna på att jag ska klara mig vara kvar?

Släpp taget om mig, låt mig falla
Lägg mig bland blommorna, begrav mig
Det,
Det är jag redo för.




Fri vers av Neaskriver
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-19 15:42



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Uppgivet mitt i det vackert givna ...
2021-05-21

  helenita VIP
Men åh...
2021-05-21

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text.
2021-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver