Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Patrik Strandqvist


BEKYMMERSLÖS BRIS

Här kommer en

bekymmerslös bris

Den lyfter själen

på något vis

Sinatra sjöng om

sommarvinden

Nu vill jag helst 

få smekas av den

 

 

Att glömma

är det bästa ibland

Min tanke går till

barndomens strand

Där blåste en

bekymmerslös bris

Där fanns det ingen

hotande kris

 

Förlorar fokus

Byter miljö

till minnena som

aldrig kan dö

De är en klen och

tillfällig tröst

men skänker lindring

i sargat bröst

 

 

LARZ GUSTAFSSON 19/5 2021

 

https://www.youtube.com/watch?v=8DopzOCeKJc

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2021-05-19 15:53



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Vacker slutkläm på fin dikt.
2021-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP