Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergen

Höga klippor
Vackra och välslipade
Likt en hantverkarens konst
Sträcker sig majestätisk och stolt upp
Mot den klara blå
Villig att erövra den gränslösa himlen
Deras oändliga skuggor kastar sig över byn
Likt mörka mantlar
Deras toppar formar den jordiska kronan
Täckta av den isande vita
Vars åsyn skapar ett beundrandets känsla
Deras former synlig för det mänskliga ögat
Från flertal mils ifrån
Bevis på bergens mäktighet




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2021-05-19 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP