Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets skönhet

Under havets oändliga vågor
Finns det skatter mer värda än guld och silver
Gömda i en värld som skiljer vår egna
Där skönheten är den dominanta kraften
Kombinationer av färg och former
Har skapat ett paradis på vår jord
Gömda under havet från människans åsyn
Där livet har sin mäktiga boning
Exotiska arter lever i denna värld
Simmar graciöst som om de flög tyngdlöst
Deras ofattbara, färgrika former ett bevis
På Moder Naturs konstnärliga talang
När jag simmar bland denna samling
Av levande konstverk
Så känner jag mig som jag besöker
En annan värld
För ty en sådan plats av levande skönhet
Kan ej existera i denna mörka värld




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2021-05-19 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP