Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poltava

Sorgens dag har kommit
Våra hjärtan förkrossade av förtvivlan
Våra själar nedbrutna till inget
Våra förluster i tusentals
Aldrig i våra vildaste mardrömmar
Kunde vi ha förutsett denna dag
Då vår mäktiga rike faller offer
För den ryska björnens vrede
På det röda fältet av Poltava




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2021-05-19 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP