Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Regnet
bringar
en suck
av lättnad

Månskenet
lirkar upp
tystnaden
i hjärtat

Daggen
återspeglar
ljusets
rytm

Blommorna
skvallrar
om värmen

Tack
för allt,
även
det lilla...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-19 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP