Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SVERIGES "VACKRA" TASS

Sverige räcker "vacker" tass

Skickar bistånd till Hamas

Vapen inhandlas med hast

Sedan ger man sig i kast

med förintelsen nummer 2

Agendan kan ingen ta miste på

 

LARZ GUSTAFSSON 19/5 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2021-05-19 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP