Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräsänder

Gnuggar in vårvinden.
I min hud av iskristall.
Ändå drömmar smälter.
Till sterlingsilver.
Som blir.
Till renaste guld.
Om ändå.
Äventyr bortom orden.
Ett stilla yrväder.
Löv av någonting från igår.
Mestadels blåmusslor.
Även en gnutta svartsippor.
Som en droppe parfym.
Vilande mellan brösten.
Blickar ut över verkligheten.
Närhelst ädelsten dukar fram.
Sitt välkomsttal.
Hon hälsar oss välkommen.
Till sin boning.
Av det vackraste minnen.
Serveras kanderade äpplen.
Men mest av allt.
Ännu närhet pulserar.
I blå lagun.
Sammanflätas.
Havet.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2021-05-19 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP