Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yr

Intill oss.
Småler.
Det underbara.
Som annars.
Blundat.
En fräknig sommarbris.
Lutar sig tillbaka.
Utan romantiskt skimmer.
Ömsar frestande sagostund.
Drömmen vaknar och blundar.
Lämnar skymningen.
I gator.
På stigar.
Annars blinkar ödmjukheten.
Liljekonvaljer i fång.
De rosa.
Vingklippta klippor.
Tassar på tå.
Den tröstande trösten.
Kryper ihop.
Vädurens resa.
Ännu en hägring.
Kyssen.
Du gav.
I ett regn.
Från mig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-19 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP