Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

Inte ens.
Allt.
Vandrar.
Isär.
När skatorna.
Återvänder.
Till tystnaden.
Omsluten av.
Kronärtskockans blad.
Den trygghet.
I famn.
Av dig.
Den blonda.
Bäcken.
Söker sig.
Genom.
Drivvedens klippor.
Skorpioner ringlar.
Hör dess eko.
Genom vinden.
Dess nervösa.
Blickar.
Seglar.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-19 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP