Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Strålglans

Jag betänker så många under jag sett i dig

planeter, klippor och liv

Jag betänker att min penna sprungit mil

kröningar, blad och nätter

Jag betänker att allt är ett himmels ljust hopp

mörker, ögonblick och hem

Jag betänker att aldrig stannar tanken

stränder, sol, gräs och bländvit snö

Jag betänker att bland alla dessa tankar

skall jag en gång faktiskt dö. 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-20 01:07



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Oh du!
Ja tänk. Slutet är magiskt.

2021-05-20

  Sparvögat VIP
Djupa tankar lagda i skönhet från din penna...
2021-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP