Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen

Upp mot horisonten reser den sig
Den gyllene solen med sin ljusa styrka
Smälter dvalan likt vårens sista snö
Och välkomnar de vakna människorna
Med en vacker och storslaget sken
Omfamnar de med sin sköna värme
Och får livet att rusa i deras själar
Påminner de att vart än dagen kommer att ta de
Så kommer livets källa alltid att vara vid deras sida
Och ge vår jord dennes gudomliga skönhet




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2021-05-20 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP