Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stundtals

Så nu vilar hon.
Med blicken fäst mot skyn.
Medan verkligheten gick förbi.
På sin gata täckt av cederträ.
Viskar utan att höras.
Minns utan att störas.
Frestad av ljummen sommarkväll.
Badar i kvällssolens sken.
Liksom ödet hon blygt småler.
Förbjudna skuggor gömmer sig än.
Månskenet strör sitt glitter.
Jag förvandlas till ett regn.
Som sakta smälter.
Till att bli.
En fuktig gåta.
Där vilsna själar gråter.
Men inte mer än gryningen.
Hon skakar av sig.
Resterna av tidurets svärta.
Det som fortfarande porlar.
Sammetslent vinterparadis.
Minglar med odjuren.
I ev värld.
Av drakar.
Påminner mig.
Om tiden.
Före oss.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2021-05-20 07:26



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
En fascinerande värld du för oss in i med ditt språk. Vackert!
2021-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP