Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet att Han finns

Vilar ryggen på soffan. Glider in ett mellanläge mellan sömn o vakenhet. Känner lukten av kaffe trots att inget kaffe finns. Ser slingan av rök från en vattenpipa utan att den finns.
Min soffa är en oas där allt kan hända.
Hör den Högste skrocka och vet att Han finns




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2021-05-20 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP