Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen tvekar

Solen verkar fortfarande tveka
Dåligt väder är inget för veka
Varma kramar finns




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-05-20 10:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kramarnas magiska inverkan.
2021-05-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Tyvärr verkar det så. Men bättre tider kommer:)
2021-05-20

  Niliboy
Nä, då stannar jag inne å kramas!
2021-05-20

  ULJO
Tur att det finns kärlek
2021-05-20

  Maj-Lis VIP
Alldeles sant
2021-05-20

  Sparvögat VIP
Tur att varma kramar finns...
Så fint!
2021-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP