Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den tysta stormen

du är en outtalad prolog

till en blomstrande sommardag

med vackra mörka moln

skänkande svalka, stillhet,

näring till det grönskande

och kontrast till epilogen




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-20 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP