Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Draperi

Som ett vackert färggrant draperi visar sig en utfästelse om datorhjälp till pensionärer vara. Det ska låta bättre än vad det utger sig för att vara. Exempelvis en annons som erbjuder gratis datorhjälp för äldre, sponsrad av Stockholms Stad. När datorhjälparen anlänt och börjat trycka på knapparna så visar det sig att denna hjälp endast gäller för en timme.




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-20 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP