Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTKAST xx

OBESKRIVBART.

Ett påstående
tveklöst beskrivet
förblir oemotsagdt.

sannolikt syndfritt
frågan hänger

Tro inte vad traditionen
säger dig som sanning.

Berest eller kuddkramare
gamma du är
eller ung i sinn.

Eko hörs i brunnen
på hemgården tun.
Med vyer vida som ropens.

Bosse 20 maj 2021




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-20 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten