Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspirerad till, av något Gunwale en gång skrivit. Annars ännu ett som försök av min envetna penna att 'få till texten' så som den än gång i ungdomen sökt sig på att skriva. Om prosa är en möjlighet att välja genre, var är då dikt?


Plötsligt slog hjärtat enkla slag




Om det 'till och med'
är som förbjudet

att stå i farstun
och skrapa med fötterna,

hur kan jag än mera tydligt förklara
min oförmåga till uttryck?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-15 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP