Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Larz Gustafsson


BOTTENHAVET I DITT HÅR

Bottenhavet i ditt hår

Vinden böljar

Det är vår

Försommar

i dina spår

Bottenhavet i ditt hår

 

Man frågar ofta

hur jag mår

men mindre ofta

hur det går

Ja, mänskan spår

men Gud Han rår

Bottenhavet i ditt hår

 

 

Bottenhavet i ditt hår

Det växer blommor

där du går

Ditt namn är Maj

och just i år

så är du mer än

lovligt svår

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/5 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2021-05-20 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP