Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väckelsehymn


i alla blommors knoppande gömma

hoppet om livet på nytt

våren som brister ut


väcker upp

sjunger i oss

vill allt


hör på fåglarna

näktergalens melodier

kärlek till livet i varje ton


vi är

här och nu

jag och du


säg ja

välj livet

som blev dig givet
















  




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-20 16:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2021-05-21

  Kajan VIP
En skön livsbejakande text att ta till sig, där vårkänslan blommar.
2021-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP