Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sällsamt


Vackerheten


Som en silkessjal
virar sig vackerheten
runt min torftiga själ

Sällsamhetens
färgglada huvudbonad
bygger bo
i mina tomma tankar

Uppgivenheten flyr
och missmodigheten
förpassas till garderoben

Omgiven av vackerhet
och uppfylld av sällsamhet

blommar jag




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-20 18:50



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Så vackert! Våren, blommorna, solen coh värmen som balsam för själen.
2021-05-26

  Cikoria Blå VIP
Den tyckte jag om.
Tack för den.
2021-05-22

  soligajag_1 VIP
Din text blommar upp mitt inre och får mig att vilja leva, springa runt och tjoa.

Allting passar som hand i handske, det vackra tar andan ur en .
2021-05-21

  Sparvögat VIP
Åh så vackert...
2021-05-20
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP