Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Frihetens fängelse 5



Prydnad

Inlåst med bojor i grottan,
låset smitt
av allas vilja.
Jag är äntligen
fri.


Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-06-27 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP