Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli ett med himlen men inte än


Det är denna kropp

detta tempel

jag fötts in i


Trots alla krämpor

all värk och smärta

måste jag leva här


Ibland kommer tanken till mig

om jag skulle avsluta allt

bara lägga av


Flyga iväg som en fjäril

över blommor och träd

och bli ett med himlen


Lockande och pockande tanke

också skrämmande förfärande

Blundar och känner hjärtat slå


Ett liv och det är till låns

i nöd och lust och jag ska leva det

till sista andetaget

















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-20 17:59



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Yeah.
2021-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP