Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta vhar jag velat skriva ett tag. orden kom minutera innan jag kliver upp på scen för en lång show i kväll:D orden är viktiga på scenen med:D


allt är inte så vackert

Det finn saker som inte är så vackra
Det är inte så att jag inte skulle kunna visa dig allt det mörka hemska
Men du kanske inte skulle gilla det
Det kanske skulle förändra allt
Eller så har du sådana sidor också
Och då kanske vi verkligen skulle vara ihop


Jag har aldrig sett mig som någon kvinnas man
Jag har liksom aldrig ens övervägt det
Men ska du ligga där bredvid mig om naten
Ska jag somna till dina ord och du till mina djupa andetag då jag somnat då vet jag inte
Då måste jag ändå tänka nya tankar
Men det finns saker som du inte känner till
Det finns sidor som inte är så vackra
Förstår inte, har du inte läst om alt det fula mellan raderna
Eller det kanske du har gjort
Kanske just därför skulle vi älska varandra med kyssar, tårar och hunger


Min röst ekar ut i intet
Dina ord viskas fram rakt ner i djupet av min själ
Jag trodde det skulle ske i hjärnan
De säger att det måste ske i hjärtat och jag har aldrig ens tänkt på mitt hjärta
Om jag förser en gång till fast med hjärtat vad händer då?
Varför dyker du upp med dina ord och tar dig in
Jag vill tränga in i dig med mina ord
Men det finns sidor hos mig som inte är så vackra
Du kan få se dem, men jag varnar dig
Du gillar kanske inte det du ser
Men om jag visar dig och du vill se mer betyder det att vi ska vara vi då?




Fri vers av PPQ
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-20 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ