Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och känslan att falla ur sin kropp är ...


En skälvning av frihet

ansiktet mot bergväggen
tusen ögons exekutionsskott i ryggen

... tåren är ett vattenfall ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 101 gånger
Publicerad 2021-05-21 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik