Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


872.*THE LORD HAS WALKED OUT* 2.

#sådan typ# av
rivalitet är
oroväckande för
*RYMDEN*

trångt i
*Himlen*

trångt i
*Vattnet*

trångt under
och tätt
på *Jorden*

TIME TO MIX UP A COCKTAIL!

***
OBS!!!808.2020/08/20 Publicerad L.EK p.se
***




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-21 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP