Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BYN DÄR INGEN VET NÅNTING

Äre här byn där ingen vet nånting ?

-Ja, häribyn vet ingen ingenting om
nånting.

Så ni går omkring och tror på allting
istället för att veta då ?

Nä, vi tror ingenting om nånting heller.

Allt som är blir hela tiden nånting
annat än vad det var så när ingenting
är beständigt är det inte lätt veta vad
man ska tro på därför är det lika bra
att inte veta nånting och tro på ingen-
ting.

-Men hur kan ni veta det ?

Därför att vi ingenting vet !

*






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2021-05-21 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP