Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveket

 Vaknar upp

Känner efter kallt eller varmt

Fryser och fryser

Varit där så många tröstlösa timmar

Kroppen stelnar till

Is droppar faller ned för kinden

Saknaden svårast

Gör så ont

Knackar på en dörr

Där inne väntar sveket

Vänder om

Ger inte upp

Det finns en ingång till

För dem som saknar närheten

varm tröst

Ger tillbaka allt




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-21 09:45



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, vi jaga ömhet och tröst! Fint diktat!
2021-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP