Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På livets estrad

 

 

Vi är alla aktörer
på livets stora estrad

oavsett vilka roller vi spelar
har vi något gemensamt

när lamporna släcks
och ridån går ner

lämnar vi minnen kvar
av det vi sagt och gjort

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2021-05-21 11:00



Bookmark and Share


  Klara Ord VIP
Tänkvärd text, uttrycker mycket med få ord, lämnar öppet för olika tolkningar. Mycket fin!
2021-05-28

  Blomma-Stjärna VIP
fint och tänkvärt skrivet
- efter vår död, finns vi kvar som minnen...

2021-05-22

  Susen VIP
Bra fångat. Ja så är det, tänkvärt!
2021-05-22

  Elinor Sörensson VIP
Så sant.
Vi lämnar alla våra avtryck.
På gott och ont.
2021-05-22

  överlevaren VIP
Ja alla gör vi avstamp under livets gång....
2021-05-22

  Briza media
Tänkvärda rader. Efterklangen dröjer sig kvar.
2021-05-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och vackert bildspråk om livet och döden, minnen som finns kvar.
2021-05-21

  Kajan VIP
Dikten får mig att tänka på en efterklang, som ljuder i, och påverkar de kvarvarande; och därigenom påverkar andra människor i deras närhet. Tycker om liknelsen med en "Livets scen", och den tydliga slutbilden.
2021-05-21

  Niliboy
Jamenvisst, men minnena lever olika hos olika personer å minnet är nog kort!
2021-05-21

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfull bild om hur vi alla som
individer är del av en gemenskap.
2021-05-21

  Sparvögat VIP
Ja i livet lämnas minnenas spår...
2021-05-21

  Monica Lindgren
Ja, vi är huvudaktörer i våra egna liv! Men det är inte så länge ändå, som våra gärningar och ord koms ihåg...
2021-05-21

  AiA Maria den fria


Uttryck
Intryck
Avtryck

Tusen tack för dig o dina!
2021-05-21

  Feliaxel VIP
Tänkvärda rader om avtryck
2021-05-21

  Maria Sundelin VIP
Helt klart är det så
Kramar
2021-05-21

  Öknens Ros VIP
Så är det , kvar finns alla minnen.
2021-05-21

  ULJO
Vi är alla en del av evigheten och spåren vi lämnar är permanenta på något vis. Så tror jag.
2021-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP