Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BYN DÄR ALLA GÅR OMKRING MED ETT LEENDE

Är de hära byn där man går omkring
med ett leende hela tiden ?

-Här är vi leende alla.

Åt vaddå om man får fråga ?

-Åt allting och Ingenting.

Men skrattar ni aldrig ?

-Nä, fördå skulle vi inte vara leende.

Ni tycks må bra här i byn
där alla går omkring med ett leende.

-Ja vi är leende åt allt som är leende.

Och hemligheten bakom era leenden
vad är den ?

-Upptäck dig själv.

~







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2021-05-21 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP