Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BYN DÄR ALLA HAR RÄTT I ALLT

Är de här byn där alla har rätt
i allting och aldrig fel ?

-Vi är den enda byn i landet
som har rätt i allting
så svaret är Ja !

Hur kan det komma sig ?

-Om någon kommer att säga
vi har fel så känna vi oss föro-
rättade och utsatt för en oför-
rätt därför att vi har rätt och
de fel för vi har insett allt
som är fel och rätt därför
kan vi aldrig ha fel så försök
inte rätta oss om vi har fel.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2021-05-21 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP