Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar från en gräsplätt

Jag vill leva mitt liv
halvt i skuggan
halvt i solen
känna svalka i ansiktet
värme på tårna
betrakta glansen av strålarna
utan att låta dem brännas

Jag vill leva mitt liv
halvt i skogen
halvt vid havet
dra in doften av tall i näsan
se vågorna driva förbi
föra med sig mina bekymmer
in i det förflutna

Jag vill leva mitt liv
halvt i hjärta
halvt i sinne
modig nog att känna
klok nog att förstå




Fri vers (Fri form) av Vackertass
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-21 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vackertass