Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenpöl

Jag existerar som en vätska
när jag slappnar av
är jag en pöl
när jag anstränger mig
är jag hård som is

Pölar orkar ingenting
pölar vill bara röka
det är det enda
en pöl vill

När nikotinet
flödar i pölens pöl
så smälter den
ännu lite mer
flyter ut
flyter bort

Kanske tillräckligt
många cigaretter
skulle få en pöl
att evaporera

Kanske tillräckligt
många cigaretter
skulle få en istapp
att gå i bitar




Fri vers (Fri form) av Vackertass
Läst 157 gånger
Publicerad 2021-05-21 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vackertass