Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


• Lavv 18

Du sjunker ner
På pinnstolen
vid köksbordet
och frågar
om jag älskar dig.
Innan jag hinner svara
frågar du varför.
Precis när jag ska svara
ler du med hela ansiktet
och säger TACK




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-27 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP