Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten som aldrig starta

Känslor spänner muskler,
instinktiva rörelser.
Rekyl av hopp
skjutet.

Bara konversationer,
nervösa implikationer.
Lust brinner bakom
leendet


Läppar med
enstaka ord.
Kroppar i
flytande passion.

Öppna fönstret
bjud in mullret
dränks likväl snabbt
i en lägenhet
där natt
aldrig
starta.




Fri vers (Fri form) av c_joel
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-21 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel