Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undra

Att känna dig
är som att undra
hur fel det egentligen kan vara
att bli varnad
men ändå
ge sig av.




Fri vers (Fri form) av Ljungeld
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-21 20:38



Bookmark and Share


  Domenico VIP
En tankeplötslighet...påtaglig och tydlig...
2021-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Ljungeld
Ljungeld