Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För spelet.... pågår än som om vi aldrig blivit vuxna

Som midgårdsormen ringlar mina tecken runtomkring
Dess väsen blott är något som vi drömt och lekt
Som om de varit sanningen och inte pärlor
Av olikfärgat glas de är, väl lämpade




Fri vers av Horace
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-22 14:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det var inte meningen att läsa den här, kommentera den eller ens kunna ha något att säga om den, i ren korthet.
2021-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace