Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


Om oss i skuggorna

 

Vi finns där ute på gatorna om natten
ja visst ni kan säkert ännu se oss överallt
och det är allra värst för dem i skuggorna
för där är samhället oftast lite extra kallt

så nog kan vi alla pinsamt konstatera
att det är märkliga känslor som får styra
och då när hela livet enbart är en fest
då blir alla konsekvenser ganska dyra

för vi hanterar varken vardag eller sorg
och då kan ju alltid flaskan bli vår vän
nej vi bara helt enkelt tömmer våra glas
bara för att sedan på nytt fylla dem igen

när jag nu stannar upp där mitt i dörren
med min allra sista flaska billigt vin
och så patetiskt försöker att viska ett tyst
"förlåt mig älskling ...jag är ett äkta svin"

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-22 00:05



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Att inse sina misstag och förändras kan förvandla en människas inre...

2021-05-22

  Kungskobran VIP
Det är synd om människan
2021-05-22
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP