Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Det har gått 21 år snart

Jag har ännu inte träffat dig

Men börjar lära känna dig nu

Lycka är det du?

Är det dig jag sökt

I andra förutom i mig själv




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-22 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus