Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depressionen

Tom i själ känner jag
Avsaknaden av det meningsfulla plågar mig
Brist på sorglös glädje hotar mig
Depressionens mörker omfamnar mig
Självhatets dömande skri förbannar mig
Bitterhetens grova förakt konsumerar mig
Misantropins hjärtlösa filosofi hemsöker mig
Ensamhetens iskalla hav dränker mig
Världens djuriska vildhet förhärdar mig
Känslan av en meningslös existens krossar mitt hjärta
Viljan att hitta min kallelse driver mig
Men akt kan jag ej hitta den
Och i den själsliga tomhetens avgrund
Faller jag




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2021-05-22 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP