Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förstod

Du sa
det är inte samma sak
att inte vilja ha
och
att inte kunna få

sorgen tog tid
men jag visste
du förstod

då fanns inga frågor
bara svar
det blev tyst

vi pratar inte
om längtan
men den finns
ännu




Fri vers av Annaemi VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-22 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP